De laatste weken helaas geen berichten van onze JO17-1, dus de hoogste tijd voor een update.
De afgelopen weken is er wisselend gepresteerd.
Een maand geleden werd er moeizaam thuis met 1-0 van SC Stiens JO17-1 gewonnen in een slechte wedstrijd.

Helaas is er de laatste weken geen update geweest van de prestaties van Drachten O17-1, maar dat gaan we bij deze goedmaken. Trouwens ook een elftalfoto houdt u nog tegoed, maar door nogal wat blessures is een compleet team (en de “ideale samenstelling”)

De start van het seizoen zit er inmiddels op voor de O17-1 (voorheen B1) van vv Drachten. Onder leiding van (hoofd)trainer Dennis Hardenbol, (assistent)trainer Wietse Wedman en leider Barry Goeree (met Rixt Dekens voor de administratieve ondersteuning) is er