Bij ons is vanuit meerdere voetbalverenigingen het bericht binnengekomen dat door het faillissement van ‘Schalke auf Tournee’ veel kinderen helaas geen leuk voetbalkamp zullen meemaken deze zomervakantie en dat daarnaast het inschrijfgeld ook niet gerestitueerd zal worden.
Om de gedupeerde kinderen in Friesland alsnog een onvergetelijke voetbalervaring mee te geven deze zomervakantie, hebben wij namens de SC Cambuur Voetbalkampen besloten om deze kinderen de mogelijkheid te bieden tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan één van de SC Cambuur Voetbalkampen deze zomervakantie!

In plaats van het normale tarief van € 135,- kunnen deze kinderen voor slechts € 99,- drie dagen vol voetbalplezier beleven tijdens het voetbalkamp bij SC Terschelling, vv Drachten, vv St.- Anna of SC Stiens.

Waar en wanneer?
31 juli t/m 2 augustus: SC Terschelling 10:00 - 16:00 uur
20 t/m 22 augustus: v.v. Drachten 9:00 - 15:00 uur
27 t/m 29 augustus: v.v. St.-Annaparochie  9:00 - 15:00 uur
29 t/m 31 augustus: SC Stiens  9:00 - 15:00 uur

De deelnemers ervaren 3 dagen vol voetbalplezier met een gevarieerd programma, zo worden er onder andere Skill Games uit het voetbalspel FIFA nagedaan op het veld!

Alle deelnemers ontvangen daarnaast:
- Een compleet SC Cambuur Voetbalkampen tenue
- Tips & trucs van eerste elftalspelers
- Kans om gescout te worden
- SC Cambuur Goodiebag en bidon
- Dagelijks gezonde lunch, snacks en drinken
- 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur

Wil jij ook meedoen en toch nog een leuke voetbalactiviteit beleven deze zomer?
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!