FaceBook  Twitter

Beste (jeugd)spelers van V.V. Drachten en ouders/begleiders,

Hierbij is de voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen 2018-2019 bekend. Tevens is ook al een voorlopig trainingsschema bekend voor het nieuwe seizoen.

Trainers, leiders, jeugd-coördinatoren en andere (onafhankelijke) scouts/observeerders hebben hun uiterste best gedaan de indelingen zo zorgvuldig mogelijk te doen. Er is door veel mensen input gegeven, er is een zorgvuldig proces gevolgd gedurende het seizoen, er is met diverse factoren zoveel mogelijk rekening gehouden, maar desondanks zullen er wellicht vragen zijn. Deze zullen we, zo nodig, als (jeugd)bestuur, coördinatoren en begeleiding zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.


Natuurlijk is de selectie voorlopig en zullen er mogelijk nog veranderingen/verschuivingen (nieuwe aanmeldingen, selectiebeleid) plaatsvinden. Dit zal door trainers/leiders gecommuniceerd worden.
Helaas zijn we dit seizoen erg laat met publiceren. Dit moeten we volgend seizoen verbeteren en tevens zullen we middels een “jaarkalender”  meer  duidelijkheid en een betere planning omtrent selectie-beleid geven.
Wij zien jullie allemaal heel graag nog op onze Familiedag op zaterdag 7 Juli a.s. voor een gezellige afsluiting van het seizoen.

Verder natuurlijk een fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen 2018-2019!

Bestuur vv Drachten

 

Voorlopige indeling MP, JO-8 en JO-9
Voorlopige indeling JO-10 en JO-11
Voorlopige indeling JO-12 en JO-13
Voorlopige indeling JO-15
Voorlopige indeling JO-17
Voorlopige indeling JO-19
Voorlopige indelingen meisjes en vrouwen

Voorlopig trainingschema 2018 - 2019

FaceBook  Twitter