Ook dit jaar willen we de indelingen van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2018-2019 op onze website plaatsen. . Trainers, leiders, coördinatoren en andere (onafhankelijke) scouts/observeerders willen dit zo zorgvuldig mogelijk te doen.

Daarom is in goed overleg besloten de indelingen einde Juni (streven is voor 1 Juli) op de website te plaatsen.

Veel trainers/leiders hebben aangegeven in samenspraak met de jeugdcoördinatoren en het Bestuur, dat er behoefte is de maand juni nog te gebruiken voor trainingen met de nieuwe categorieën en aanvullende selectie-momenten in te bouwen. Er zullen ook (oefen)partijen gespeeld worden om de spelers goed te kunnen beoordelen. Ook nieuw aangemelde leden krijgen zo de kans mogelijk nog een paar trainingen mee te doen en alvast aan vv Drachten te wennen.

De indelingen laten dus nog heel even op zich wachten!