vv Drachten is een gezellige en mooie voetbalvereniging, die gelukkig een beroep kan doen op een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Maar ieder jaar weer is er een grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers voor de continuïteit van onze vereniging in het hart van Drachten.

Zo zijn wij momenteel op zoek naar jeugdcoördinatoren (verantwoordelijk voor  een leeftijdscategorie op voetbal-organisatorisch vlak) en jeugdtrainers/begeleiders (met name voor de mini’s, JO9 en JO11).

Voor diverse teams zijn natuurlijk ook leiders nodig. Vanzelfsprekend hopen (en verwachten) wij, dat met name ouders/begeleiders van jeugdspelers zich aan zullen melden, zodra de team-indelingen bekend zijn (eind Juni).

Opgave graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook even via dit e-mail adres contact indien nadere informatie gewenst is).

Bestuur vv Drachten