FaceBook  Twitter

FC Schalke 04 komt naar onze club. Hierbij ga je twee dagen trainen als een echte Duitse profvoetballer en ook kun je één dag naar de Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Inhoud voetbaldagen
Tijdens de trainingsdag(en) wordt er oefenstof uit de jeugdopleiding van de Duitse topclub aangeboden. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid door en bij FC Schalke 04.

Inhoud stadionbezoek
Het bezoek aan de Veltins-Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.  

Gratis naam en rugnummer op je FC Schalke 04 shirt
Bij aanmelding ontvang je een origineel FC Schalke 04 voetbalshirt. Schrijf je binnen 7 dagen in en ontvang een naam en rugnummer naar keuze gratis achter op je FC Schalke 04 voetbalshirt!  
Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.
Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er bij bent en meld je vandaag nog aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden-tour/

Mit Königsblauen Grüßen,

Het bestuur

FaceBook  Twitter