Let op! Je doet natuurlijk altijd al boodschappen, maar je kunt nu ook je cluppie helpen door bij de Poiesz supermarkt te winkelen! vv Drachten doet dit jaar namelijk weer mee aan de Poiesz Jeugd Sponsoractie.

Poiesz jeugd sponsoractie

Wat & wanneer?
Wanneer je je boodschappen doet bij Poiesz, ontvang je in de periode van maandag 12 februari 2018 tot en met zondag 8 april 2018 de zogenoemde Jeugd Sponsor Munten bij  je aankopen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een Jeugd Sponsor Munt.

Waar staat de vv Drachten-koker?
De actiemunten worden gratis verstrekt bij de kassa’s van alle Poiesz supermarkten. Die munten gooi je natuurlijk in de speciale koker van vv Drachten om zo je club te steunen. De betreffende vv Drachten-koker voor de Jeugd Sponsor Munten staat in  de Poiesz supermarkt in De Wiken (Drachten dus). Wij houden je via de website en Facebook van vv Drachten wekelijks op de hoogte van de tussenstand.ek
elijks op dhoogvan de tussenstand.

Extra scoren!
Iedere week is er een speciale aanbieding waarbij je extra munten voor de club kunt scoren. Zet jezelf niet buitenspel en hou voor die aanbiedingen de voordeelfolder van de Poiesz scherp in de gaten. Doe je je boodschappen niet in De Wiken maar in een andere Poiesz–winkel, dan kun je je munten ook in de kantine van vv Drachten kwijt: er staat een bus op de bar! Wij zorgen er dan voor dat de munten in de juiste koker komen bij de Poiesz in De Wiken.

Een koker vol munten: en dan?
De verzamelde munten worden door Poiesz omgezet in geld. Hoe meer sponsormunten er zijn verzameld, hoe meer sponsorgeld er aan de vv Drachten wordt uitgekeerd.  Van de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsoractie kopen we nieuwe goaltjes, ballen voor de jeugd van vv Drachten.of betalen wij een voetbalkamp. Als de actie is afgelopen en we hebben voldoende munten gespaard, kunnen we het voetbalmateriaal voor de jeugd gaan aanschaffen. Via Facebook verspreiden we dan een foto waarop we de aangekochte artikelen laten zien. Maar laten we niet te veel op de zaken vooruit lopen: eerst moeten we met z’n allen tussen 12 februari en 8 april flink boodschappen gaan doen bij Poiesz. Shoppen voor je club dus!

Roel van der Molen
Elle Tuinstra