Bij de kerstvakantie hoort ook het kerstzaalvoetbaltoernooi voor onze jeugd, dames en Gvoetballers. Sporthal de Drait is de lokatie, waar 2 ½ dag met veel plezier tegen de plofbal wordt getrapt. Sportiviteit en plezier zijn de belangrijkste pijlers van dit toernooi. Onder aanmoediging van ouders, broers en zussen, pakes en beppes, met name bij de jongste jeugd, is dit toernooi een sportief en gezellig familie-uitje in de kerstvakantie.

Alle jeugd binnen de leeftijdscategorie wordt door elkaar gehusseld van bijv. JO9-1 t/m Minipupillen. Deze minipupillen stalen dan ook de show met hun oversized hesjes, hun blije koppies en grote inzet. Als herinnering ontving iedere deelnemer/ster een vaantje in de v.v. Drachten kleuren. Crew sporthal de Drait, scheidsrechters, EHBO, leiders/sters, voorzitter, ouders enz. allen vriendelijk dank voor jullie bijdrage.

Ook is het de laatste jaren een traditie, dat de netto-opbrengst van de Grote Clubactie 2017 bekend wordt gemaakt tijdens dit Kerstzaalvoetbaltoernooi en er prijsjes worden uitgedeeld aan de beste lotenverkopers. De beste lotenverkopers 2017 waren Wessel van der Veen (JO13-1), Kyran Furtado (JO13-1), Jonas Meetsma (JO11-1), Robin Snapper (JO11-3) en Roan Mulder (JO11-4). Ziekte en KNVB-verplichtingen waren de redenen, dat 3 jongens de prijs niet overhandigd kregen uit handen van v.v. Drachten voorzitter Durk Meijer. Er zijn ongeveer 1220 loten verkocht, waarvan 670 binnen de vereniging en 550 door MO-13, JO-13 en JO-11 middels de verkoopboekjes en 3 superloten (totaal 150 loten) aangekocht door sponsoren. Voorzitter Durk, Jonas en Robin maakten de netto-opbrengst Grote Clubactie 2017 bekend, middels opschrift op vv Drachten vlag, t.w. € 3082,12. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen leiders/sters met verkoop loten binnen hun team, de jeugd, die met de verkoopboekjes op pad is geweest, sponsoren,alle v.v. Drachten leden, lotenkopers enz. allemaal hardstikke bedankt voor jullie bijdrage.

Grote Clubactie

Janna - Tom - Trienke