v.v. Drachten is een zondagvereniging waar de jeugd en dames op zaterdag hun wedstrijden spelen en de senioren op de zondag. Het eerste elftal speelt derde klasse en speelt ’s middags zijn wedstrijden
De andere drie teams spelen hun wedstrijden ’s morgens om 10.00 uur, maar het tweede speelt zijn thuiswedstrijden om 11.00 uur.
Het clubhuis wordt zondags van 10.00 – 14.00 uur door diverse vrijwilligers gedaan en als het eerste thuis speelt staan er ook vrijwilligers klaar om de mensen van een natje en droogje te voorzien.

Voor diverse zondagen zoeken wij echter nog clubhuismedewerkers die het leuk vinden om in het clubhuis te staan en deel uit te maken van onze gezellige vereniging.
De werkzaamheden bestaan onder meer uit:
Schenken koffie/thee en fris en evt. alcoholische dranken
Werkzaamheden in de keuken, zoals patat bakken, broodjes klaarmaken en andere snacks bereiden.
Denkt u nu dat is wel iets voor mij of ik wil er meer over weten neem dan contact op met:
Janna Jongstra, 0512-517858

Of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.
Kunt u niet op zondag maar evt. wel op een andere dag doordeweeks of op zaterdagmiddag bijv. schroom dan niet en neem contact met ons op dan nemen wij met u de mogelijkheden door.
Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet
Clubhuiscommissie v.v. Drachten