In het nieuwe seizoen zijn er diverse wijzigingen betreffende het opzet van het voetballen en zal straks het afwikkelen van het wedstrijdformulier niet meer via de computer gebeuren maar via het mobiele digitale wedstrijdformulier(MDWF).

Leiders en trainers kunnen straks via hun mobiel het wedstrijdformulier afwerken voor en na de wedstrijd. Zij krijgen hierover uiteraard nog uitleg. Zij moeten hiervoor echter wel bij de club een goed werkend en juist emailadres hebben aangegeven. Ook moeten zij de app wedstrijdzaken downloaden en met het bij de club bekende emailadres een account aanmaken.

Ook de scheidsrechters moeten de app wedstrijdzaken downloaden en met de bij de club bekende emailadres een account aanmaken. Ook zij krijgen nog uitleg hierover.

Daarnaast kunnen de spelers/speelsters ook de app downloaden en een account aanmaken met het bij de club bekende emailadres. Zij kunnen dan op hun mobiel het programma inzien, de wijzigingen doorkrijgen en een pushbericht krijgen als hun wedstrijd niet doorgaat.

Bijv: Pietje speelt in JO17-3 en moet zaterdag spelen tegen Sint Jan JO 17-1. De wedstrijd wordt echter afgekeurd door de consul en de wedstrijdsecretaris verwerkt dit in sportlink. De spelers die in JO17-3 spelen krijgen dat via hun mobiel te horen/lezen en besparen zich dus een onnodige rit naar het complex.

Ook kan de club deze app gebruiken om mededelingen/uitnodigingen etc. door te geven die voor de leden van belang zijn.

Hiervoor is het dus wel noodzakelijk dat alle leden hun juiste emailadres bij de club hebben geregistreerd.

Mocht je dus nog geen mailadres doorgegeven hebben of heb je een nieuw mailadres, geef die dan door aan onze ledenadministratie via het volgende mailadres:
onder vermelding van:
volledige naam
adres en woonplaats en postcode
geboortedatum
emailadres

Dan voor de tweede-jaars B-junioren,(JO17) maar ook dus de MO17,MO19,VR,JO19

Sinds een aantal jaren is het verplicht voor alle spelers vanaf hun 2e jaar B-junior zijn de spelregeltoets te halen. Ondanks diverse mails naar leiders zijn er nog veel spelers van het afgelopen seizoen die de toets nog niet gedaan hebben. Zonder dit bewijs mag je per 01-09-2017 niet meer spelen. Zorg dus ervoor dat je het nu alsnog gaat doen. Je hebt van de KNVB destijds al een brief met activatiecode gehad, ook via je leider en nu nogmaals via de mail. Ga er mee aan de gang en zorg dat je er klaar voor bent.

De spelers/speelsters(dus die nu 2ejaars B-junior zijn) die voor aankomend seizoen de toets moeten gaan halen krijgen via de KNVB een brief en hebben deze inmiddels via de mail gehad en kunnen dus ook los.

Laat het niet op zijn beloop en begin er nu nog aan.