Zaterdag 13 mei was het zo ver! JO9-5 van VV Drachten kon deze dag kampioen worden.

In februari is dit nieuwe team met allemaal nieuwe spelers gevormd. Gelijk werd het belangrijkste doel afgesproken, namelijk 'plezier hebben met z'n allen'. Dit doel, de twee leiders (Arjen en Arjen) en alle spelers bij elkaar bleek een droomcombinatie, want de eerste wedstrijd werd gelijk al met 7 doelpunten verschil gewonnen. In de wedstrijden daarna volgden nog veel meer doelpunten (127 in totaal).

DSC06062

Elke wedstrijd werd gewonnen. Dit kwam doordat ze altijd lol hadden, steeds beter gingen samenspelen en vooral ook alles samen deden met ieder zijn eigen kwaliteit. De drie topscorers Roald, Jaylani en Tycho; Matthijs met de perfecte sliding en het overzicht, Ryan die altijd vrijliep, Roy en Yassin die altijd goed passten en de dames Nikkie en Ronja die achterin de boel dicht hielden. Allemaal baltovenaars bij elkaar!
Ondanks alle gewonnen wedstrijden, begon de kampioenswedstrijd met de nodige kampioensdruk. Maar zodra Jaylani een prachtige 1-0 maakte, was dat verdwenen. Er werd mooi gespeeld met nog meer goals van Jaylani, Roald en Tycho, wat resulteerde in een 8-0 eindstand.

Toen kon het feest beginnen! Juichen op het veld met z'n allen en een huldiging op het hoofdveld. En uiteraard als perfecte afsluiter: patat in de kantine!

teamfoto

Trots is wat wij met z'n allen zijn!

Dank voor het lezen.

Met vriendelijke groet,