Beste ouders/verzorgers,

Zoals we eerder al bekend hebben gemaakt, gaan we bij VV Drachten ouders inschakelen bij het draaien van de bardiensten, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie of thee en een warm clubhuis, voor, tijdens en na de wedstrijden van onze jeugd.

We hebben eerst geprobeerd om het rooster met vrijwilligers in te vullen, maar helaas kregen we hiervoor niet voldoende aanmeldingen. Het zal even wennen zijn, maar we zijn bij VV Drachten met dusdanig veel leden dat je hooguit 1 keer per seizoen wordt ingedeeld. Waarschijnlijk wordt het zelfs 1x per 2 seizoenen! Iedereen kan toch wel één keer per seizoen een paar uurtjes achter de bar staan? En misschien bevalt het je wel zo goed dat je wel eens vaker wilt.

Leiders en trainers van de junioren draaien in principe geen kantinediensten, omdat zij bij de wedstrijden aanwezig moeten zijn..

Je wordt ingepland in een groep van vier ouders en wordt ter plekke wegwijs gemaakt door onze gastvrouwen.

Ben je verhinderd of kun je om wat voor reden dan ook écht niet? Dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Met bijna 500 leden is het namelijk ondoenlijk om dit bij de clubhuiscommissie neer te leggen.
Je kunt bij de trainers en leiders terecht voor telefoonnummers van andere ouders.

Bijgaand het rooster. Schrijf de datum waarop je aan de beurt bent gelijk in je agenda!

Met elkaar maken we de club!

Hartelijke groet,

Mede namens het bestuur,
De clubhuiscommissie

Voor het rooster, klik hier