Overschrijven kan vanaf 2016 digitaal en is daardoor een stuk gemakkelijker geworden. Overschrijven is nodig wanneer u bij vvDrachten wilt gaan voetballen en u in de afgelopen drie jaar lid bent geweest van een andere vereniging of dat op dit moment nog bent.

Hoe gaat de overschrijving in zijn werk:
Het enige wat u hoeft te doen wanneer u over wenst te schrijven naar vvDrachten is het inschrijfformulier (te vinden op deze site onder "lid worden") invullen en inleveren bij de ledenadministratie op de Twee Gebroeders 1 in Drachten. Geef a.u.b. duidelijk op het formulier aan dat u over wenst te schrijven. En indien mogelijk graag uw relatienummer vermelden.

Wanneer is overschrijven mogelijk:
-Spelers jonger dan 13 (voorheen F, E en D pupillen) mogen één keer per seizoen per direct overschrijven.
-Iedereen boven de 13 jaar spelend in de categorie A kan alleen aan het einde van het seizoen overschrijving aanvragen (tenzij hij of zij voldoet aan één van de dispensatie regels) Deze aanvraag om overschrijving kan tot uiterlijk 15 juni gedaan worden (maar een paar dagen eerder zou fijn zijn)
-Spelers die uitkomen in de categorie B kunnen het gehele jaar van 16 juni tot de vrijdag van het eerste volledige weekend van maart overschrijven.

Mocht u verder nog vragen hebben over uw overschrijving dan kunt u een mail sturen naar Marjan Goeree: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0512-542991