Voetbalvereniging vv Drachten  wil graag dat alle kinderen kunnen voetballen. Ook kinderen uit gezinnen waar het moeilijk is om contributie op te brengen of bijvoorbeeld voetbalschoenen aan te schaffen.

In de gemeente Smallingerland kan financiële ondersteuning worden gevraagd voor o.a. voetbal via www.kindpakket.nl.
In onze gemeente kan dat voor kinderen van 0 tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen met een laag besteedbaar inkomen.

kindpakket

Voor uitleg van de mogelijkheden die Stichting Leergeld
in Smallingerland kan bieden, klik hier.
U kunt ook een aanvraag indienen via www.kindpakket.nl

Leergeld

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de Ledenadministratie Mw. E. van der Linden